Image thumbnail

Recepten

Pizza is altijd lekker! En het kan ook een stuk gezonder! En het kan ook glutenvrij! Maar is het dan eigenlijk nog wel een pizza? eeeehhh nee, maar wel heel erg lekker en het lijkt er best wel op, dus het is toch de moeite

Uit het prachtige kookboek van Sarah Britton (my new roots) kon ik bijna niet kiezen wat ik zou gaan maken. Ik heb maar het recept gekozen wat ik het meeste heb gemaakt sinds de aankoop: gegrilde perziken. Het is eigenlijk niet eens een recept, maar

Recept nummer 1 uit mijn favoriete kookboeken: falafels van flespompoen. Het komt uit mijn allereerste vegetarische kookboek: Vegalicious van Alice Hart. Sindsdien is het snel bergafwaarts gegaan met mijn vlees- en visconsumptie

De meeste kinderen hebben een grote voorkeur voor zoet, net als volwassenen eigenlijk. Toch wil je als ouder dat ze gezond eten, maar dat smaakt meestal niet zoet. Worteltjes, doperwtjes en komkommer gaan er meestal nog wel in. Het wordt wat anders als er dingen

Zoals beloofd een lekker gerecht dat je bij de portobello burger kunt serveren. Het is heerlijk, makkelijk en je kunt het ook bij een heleboel andere gerechten serveren. Naast een lekkere salade bijvoorbeeld. Bovendien is het een gezond alternatief voor aardappelen. Er zitten behoorlijk wat

Ik houd van kookboeken en kookblogs en 1 van mijn favorieten is die van Angela Liddon (ohsheglows.com). Haar website is geweldig en alle recepten zijn heel toegankelijk. Daarnaast heeft ze ook een kookboek geschreven waar alleen maar lekkere recepten in staan. Als je plantaardig wilt

Eerder postte ik een heerlijk recept voor pesto pasta, nu een lekker makkelijke snack met zelfs wat groente erbij. Je kunt het natuurlijk helemaal alleen opeten met een hele fles wijn erbij, maar gezelliger en beter voor je gezondheid is het om het gewoon te

Zo! Het eerste recept met pesto staat hieronder beschreven! Het is makkelijk, als je een staafmixer of keukenmachine hebt, en het is gezond, want er zitten ongemerkt veel groenten in, en je kinderen zullen het een kans gaan geven, want er zitten geen definieerbare groene

Vorige post heb ik het woord al even laten vallen: Pesto!!! Samen met gedroogde tomaten-tapenade mijn favoriete smeerseltjes. Ik zou ze graag altijd op voorraad willen hebben, maar hoeveel ik ook maak, meestal is het binnen een mum van tijd op. Gelukkig kost het niet

Glutenvrij, wat zal ik erover zeggen? Als ik naar mezelf kijk, ben ik een fitter mens zonder, maar vind ik het moeilijk om ze te weerstaan. Ze zijn overal! In brood, crackers, pasta, koekjes, wraps etc. etc. En meestal maakt het iets ook echt lekkerder

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen