Voor dit recept is een spirelli handig en snel, maar je zou het ook kunnen maken met dun gesneden reepjes. De bereidingstijd is dan wel een stukje langer.Deze week eens een recept met 1 van mijn favoriete keukenproducten: de spirelli. Een klein apparaatje met grootse effecten! Waarschijnlijk
Lees MeerEchte springrolls zijn altijd gevuld met groenten en soms met wat mie, maar toen ik ergens springrolls met fruit voorbij zag komen, vond ik dat veel beter passen. Bovendien zag het er zo supervrolijk uit, dat ik meteen aan de slag ben gegaan om ze
Lees MeerLET OP DIT RECEPT IS NIET GLUTENVRIJ!!!!Elke verjaardag wordt er bij ons thuis gevraagd om 1 ding: Chocoladetaart!!! Vooral de oudste boon is er helemaal weg van en vraagt deze ook aan met kerst/pasen/pinksteren/en-elke-andere-mogelijke-feestdag. Omdat dit ook nog eens heel makkelijk en snel te maken
Lees MeerVroeger kon ik altijd uitkijken naar sinterklaas, want dan kreeg ik altijd een doosje after eight, die ik dan helemaal voor mezelf had. Meestal at ik het doosje binnen 10 minuten helemaal leeg. (dat duurde zo lang omdat je steeds al die papiertjes eraf moest halen
Lees MeerEr zijn van die dingen waar ik geen genoeg van kan krijgen, zoals chocolade, kikkererwten, verse aardbeien, verse pesto, chocolatechipkoekjes en polenta! Niet iedereen houdt hiervan, maar ik vind het echt alles hebben, wat je in de winter nodig hebt: het is warm, hartig, romig en
Lees MeerKleur in je maaltijden zorgt er niet alleen voor dat het mooi is om naar te kijken, maar je krijgt met veel verschillende kleuren ook automatisch veel verschillende vitamines binnen! Woehoe! Een salade is een makkelijk gerecht om lekker veel kleur in te brengen natuurlijk
Lees MeerGezond eten kan soms betekenen dat je wat meer moet plannen dan je gewend bent. Bijvoorbeeld wanneer je gaat sporten, hoe laat je opstaat of wat je gaat eten. Wat sporten betreft is gewoon gaan een goede tip, qua opstaan: zo vroeg mogelijk :-P en
Lees MeerDe pompoen was altijd een favoriet op mijn moestuin; weinig werk en heel veel om te oogsten. In het begin kwam ik echter niet veel verder dan pompoensoep en daar raak je dan wel op uitgekeken natuurlijk. Dus ging ik wel wat experimenten zoals een
Lees MeerWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.
Privacy verklaring | Sluit