Workshops

Vanaf 2019 zal ik geen workshops meer organiseren met losse inschrijvingen. Het is mogelijk om met een eigen groep (min 6 personen) een datum te prikken voor een workshop. Ook bedrijfsuitjes/vrijgezellenfeestjes/vriendinnenuitjes zijn mogelijk op aanvraag. Mail hiervoor naar: lotte@miss-bean.nl

Workshop : Gezond en Vers

Gezond en vers koken zonder pakjes en zakjes.

Voor veel mensen is eten en dan vooral het bereiden ervan, pure noodzaak. Het moet vaak snel gebeuren en het hele gezin moet het, op zijn minst een beetje, lekker vinden. Grote merken hebben daar hele mooie pakjes voor met schitterende plaatjes, maar die vol zitten met zout, suiker, smaakversterkers en vet en ze bevatten veel te weinig groenten. Bovendien scheelt het vaak geen tijd met het bereiden van een verse maaltijd, als je weet hoe en wat je kunt bereiden.

In deze workshop leer ik je om je gerechten smaak te geven zonder smaakversterkers en om drie heerlijke basis maaltijden op tafel te zetten en een aantal bijgerechten. Waar je ook nog mee kunt variëren!

Investering: € 65,00 pp

duur workshop: 3 uur

locatie: Schrijnwerker 10 Heiloo

Meer informatie of een datum afspreken: lotte@miss-bean.nl

Workshop Goed zoet

Zoete heerlijkheden zonder geraffineerde suiker

Gezond eten en snoepen… Kan dat wel? Jazeker! Als je je realiseert dat je jezelf trakteert en dat je het met mate doet. Ook snoepen zonder geraffineerde suiker, blijft snoepen! Maar als je ervan geniet, doet dat je lichaam ook goed!

In deze workshop krijg je uitleg over de effecten van suiker op je lichaam en we maken een taart, bakken koekjes en maken een snack voor tussendoor. Als alles klaar is, zullen we het met zijn allen opeten onder het genot van een heerlijk kopje thee. Uiteraard is er ook nog wat om mee te nemen.

Investering: € 65,00 pp

duur workshop: 3 uur

Workshop Gezond Ontbijten

Deze workshop zal maar 1 keer per jaar gegeven worden, daarom staat er maar 1 datum op de lijst. Wil je graag op een andere datum en heb je nog 5 personen die ook mee willen doen? Geef je dan op voor een privé workshop, we zoeken samen naar een geschikte datum.

In deze workshop ga je aan de slag met allerlei zoete en hartige gerechtjes die ook kunnen dienen als lunch. Uiteraard zonder geraffineerde suiker, gluten en dierlijke producten.

Investering: € 65,00 pp

duur workshop: 3 uur

locatie: Schrijnwerker 10 Heiloo

High tea

Genieten van een high tea, zonder geraffineerde suiker, zonder gluten en dan ook nog eens vegan en 100% biologisch? Dat kan dit jaar in de Hortus Alkmaar! Geef je snel op, want de plaatsen zijn beperkt:

  • 15 september 2019      14.00 – 16.00   Hortus Alkmaar

opgeven doe je door een mail te sturen naar lotte@miss-bean.nl.

investering : 24,50 pp