Verkooppunt worden?

De mooiste en lekkerste taartjes vind je bij Miss Bean, 100 % biologisch, glutenvrij, suikervrij en vegan. Wil je die lekkere taartjes in jouw horecagelegenheid verkopen? Dat kan! Hieronder vind je een overzicht van de smaken, neem gerust contact met me op voor prijzen of informatie.

Chocoladetruffel taartje

Dit taartje is hemels met een knapperige pure chocoladelaag, vulling van chocolademousse op basis van zoete aardappel, een kern van dadelkaramel en een licht zout koekje. Gezoet met wat ahornsiroop. Dit is een dagvers product.

IMG_6116

Mango-kokos-lavendel taartje

Zacht, fris en verrassend tegelijkertijd. Gemaakt op basis van rauwe cashewnoten, verse mango en kokosroom. De bodem is gebakken en gemaakt van kokosrasp, amandelen en dadels. Dit product kan in de vriezer bewaard worden en is na een 1/2 uur kamertemperatuur te eten. Eenmaal ontdooid, kan deze 1 dag +1 gegeten worden, mits bewaard in de koelkast. De hele roosjes zijn ter decoratie en niet lekker om in zijn geheel te eten.

Key lime pie

Zoet en zuur, prikkelend op je tong. Gemaakt op basis van avocado, kokosroom, verse citroen en gezoet met ahornsiroop. Bodem van abrikoos, amandel en kokosrasp. Dit product kan in de vriezer bewaard worden en is na een 1/2 uur kamertemperatuur te eten. Eenmaal ontdooid, kan deze op de dag zelf gegeten worden, mits bewaard in de koelkast.

Chocolade hazelnoottaart

Nutella in een taartje. Gemaakt op basis van rauwe cashewnoten met rauwe cacao, hazelnootmelk, gemalen hazelnoten, gezoet met ahornsiroop en een bodem van dadels en amandelen. Dit product kan in de vriezer bewaard worden en is na een 1/2 uur kamertemperatuur te eten. Eenmaal ontdooid, kan deze op de dag zelf + 1 dag gegeten worden, mits bewaard in de koelkast.

choco

Bosbes citroen taartje

Sprookjesachtig paars, met de frisse bosbessmaak. Gemaakt op basis van rauwe cashewnoten, bosbessen, rijststroop, kokosroom en citroen, bodem gemaakt van walnoten en dadels. Dit product kan in de vriezer bewaard worden en is na een 1/2 uur kamertemperatuur te eten. Eenmaal ontdooid, kan deze op de dag zelf  + 1 dag gegeten worden, mits bewaard in de koelkast.

bosbestaart

Noten-karamel taartje

Knapperig, stroperig met een tikkeltje zout. Karamel op basis van dadels, koekje van rijstmeel en amandelmeel, gezoet met kokosbloesemsuiker. Ruim belegd met verse noten. Dit is een dagvers product.

noten karameltaartjes

Pindakaas chocoladetaart

Pindakaas en chocola, een betere combinatie bestaat niet! Gemaakt met een bodem van havermout en pindakaas, een laag pure pindakaas en een fudge bovenlaag van pindakaas, rijststroop en rauwe cacao. Dit product kan in de vriezer bewaard worden en is na een 1/2 uur kamertemperatuur te eten. Eenmaal ontdooid, kan deze op de dag zelf + 1 dag gegeten worden, mits bewaard in de koelkast.

pindakaastaart

Pompoen-kaneel taartje

herfst in een taartje! Gemaakt van rauwe cashewnoten, geroosterde pompoen en kaneel en specerijen, gezoet met ahornsiroop. Bodem gemaakt van havermout, gemengde noten en dadels.